Hotels in Keulen

Motel One

Motel One is een duitse keten met moderne goedkope hotels. Van deze keten zijn 2 hotels in Keulen. Beide een beetje buiten het winkelcentrum, maar zeer goed te bereiken met het OV. Motel One Köln-Waidmarkt ligt in de Südstadt, de andere, nieuwe locatie, is bij het Mediapark

Marriot Hotel Keulen

Het Marriot Hotel in Keulen ligt Aldstadt Nord. Dat is vlakbij het station en vlakbij de Dom. Het is één van de populairste hotels van Keulen vanwege zijn centrale ligging en luxe kamers. Van hieruit is heel gemakkelijk de stad te verkennen. Er is een grote parkeergarage en vanaf het station is het slechts 100 meter lopen, dus ook als je met de trein de stad bezoekt is dit een ideaal hotel.

Hotel Cristall

Hotel Cristall ligt ook op een klein afstand van het Centraal Station. Het is fris en modern ingericht. Vanaf het station in 5 minuten te voet te bereiken. Cristall heeft slechts een beperkt aantal eigen parkeerplekken, dus parkeren doe je het beste in 1 van de parkeergarages in de buurt. Doordeweek zijn kamers hier vaak goedkoper.

Excelsior Hotel Ernst am Dom

Het 5-sterren Hotel Excelsior Hotel Ernst am Dom ligt direct aan de Dom. Dit zeer luxe hotel beschikt onder andere over een sterrenrestaurant, fitnessruimte en 2 suana´s. Vanaf het station ben je er in slechts 2 minuten.

Tip: Op de site Hotelkamerveiling.nl kan je met een beetje geluk goede aanbiedingen scoren