Rijncruise

Keulen ligt aan de Rijn. De mooiste manier om naar de stad te reizen is dan ook over het water. Het is een prachtige route door natuur en een dichtbevolkt stedelijk gebied.

Leuk zijn ook de vele bruggen waar je onder door komt. In Keulen negen bruggen, waaronder de bekende de Hohenzollernbrücke, in Düsseldorf zijn het er zeven, in Krefeld een, in Duisburg zes, in Wesel twee en tot slot de Rijnbrug Rees-Kalkar. Bij Emmerich is de langste hangbrug van Duitsland. De totale lengte van de brug is 803 meter, waarbij de overspanning over de rivier 500 meter lang is.

cruise keulen

Kijk hier voor een overzicht van verschillende cruises

U reist met een luxe cruiseschip ´s middags vanuit Arnhem richting Duitsland. Omdat het schip geheel in kerstsfeer versierd is komt u hier al goed in de stemming. Het zal u aan niets ontbreken, alle maaltijden zijn inclusief! Iedere avond is er een diner en ´s ochtends kunt u voor u de kerstmarkt bzoekt aan boord ontbijten. Mocht u er voor kiezen niet op de kerstmarkt te lunchen dan kan dit aan boord.

Aan boord is er sowieso genoeg te beleven. Iedere avond is er live-entertainment. Daarnaast is er een bar waar u rustig een drankje kan drinken. In de panoramasalon kunt u natuurlijk van het uitzicht genieten, maar er is ook een dansvloer! Zoekt u een beetje rust, dan vind u deze in de bibliotheek.